WordPress este ideal pentru afacerile mici

WordPress este ideal pentru afacerile mici

Iei in considerare variante de gazduire WordPress pentru blogul sau site-ul afacerii tale, dar nu esti sigur daca este varianta potrivita pentru tine?

Astazi vei afla motivele pentru care proprietarii afacerilor mici ar trebui sa foloseasca WordPress si de ce este o solutie care se potriveste necesitatilor lor.

Sa incepem!

 

Primul motiv : Flexibilitatea pe care o ofera WordPress

Adevarul e ca poti folosi WordPress pentru a crea orice, de la un simplu site de prezentare, cu doar cateva pagini, la un website eCommerce, complex si multifunctional.

Al doilea motiv : Este usor sa pastrezi continutul actualizat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale folosirii platformei e acela ca poti foarte usor sa faci schimbari pe site.

Din moment ce nu vei vrea sa schimbi masiv design-ul site-ului tau in fiecare zi, si in acelasi timp sa iti tii la curent clientii cu ultimele noutati, oferte si produse, iti va placea sa il utilizezi. De ce? Pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici in platforma, sa faci schimbarile de continut, sa dai un click pe “actualizeaza” si gata.

gazduire WordPress

Al treilea motiv : Mii de teme superbe din care sa alegi

Este extrem de popular si asta inseamna ca are tone de continut adaugat, care il transforma intr-un instrument usor de folosit. Ai posibilitatea sa alegi din multitudinea de teme existente. Daca nu esti familiarizat cu acestea, exista moduri de a te asigura si de a verifica ca folosesti design-ul potrivit site-ului sau blog-ului tau. 

Cea mai buna parte este ca poti alege teme pentru fiecare tip de afacere. Fie ca esti un fotograf ce cauta sa isi expuna si sa isi promoveze portofoliul sau un instalator care vrea mai multi clienti, e simplu! Pentru ca exista o tema perfecta pentru fiecare.

Prin faptul ca e o platforma flexibila, vei gasi, cu siguranta, multe teme usor de aranjat sau modificat. Cel putin pana la un punct. Asta iti va permite sa creezi ceva care ti se potriveste perfect.  

Al patrulea motiv: Plugin-uri WordPress

Temele sunt ideale pentru a-ti aranja site-ul, dar vei vrea ca acesta sa fie si functional. Aici intra in calcul diferitele plugin-uri. In loc sa intrebi un web designer daca te poate ajuta cu procesul de codificare, poti sa faci tu totul. Cum? Gasesti plugin-ul de care ai nevoie si il instalezi pe site-ul tau.

Plugin-urile pot face totul, incepand de la adaugarea de formulare de contact pana la imbunatatirea SEO.

WordPress-plugin-globehosting

Al cincilea motiv : Comunitatea WordPress

Sa spunem ca nu poti gasi plugin-ul potrivit pentru ceva anume, pe site-ul tau. Sau poate blog-ul sau site-ul tau nu functioneaza asa cum trebuie. Vrei anumite indicatii pentru a gasi modul perfect de a-ti dezvolta propriile teme.

Indiferent cu ce te confrunti in utilizarea acestei platforme ai la dispozitie suport. O intreaga comunitate te poate ajuta sa le rezolvi.

Exista mii de persoane care te pot ajuta. Daca ai o intrebare, sau pur si simplu vrei sa te implici mai mult, forumurile platformei reprezinta un bun inceput.

Al saselea motiv: SEO este mai simplu

Vorbind despre SEO, platforma il face mai usor de utilizat, chiar si fara plugin-uri. Asa cum spunea Matt Cutts, lider al echipei de webspam de la Google: “ WordPress rezolva automata o multitudine de probleme legate de SEO.”

Atentie! Asta nu inseamna ca o sa creezi pur si simplu un site si apoi vei astepta pur si simplu ca acesta sa rankeze foarte bine in Google.

Dar inseamna ca nu va trebui sa iti faci griji cu privire la o multime de factori tehnici legati de SEO. Intre timp, te vei putea concentra pe altceva.

Al saptelea motiv: Site-ul sau blogul tau WordPress te poate ajuta sa iti cresti afacerea

WordPress poate fi puternic! Un site corect gazduit poate primi sute, chiar mii de vizitori lunar. Pe deasupra e si ieftin: setarea unui site WordPress pe un pachet shared hosting costa mai putin.

Automat afacerea ta se va dezvolta. Fie ca urmaresti sa lansezi un site care va avea un numar mare de vizitatori inca din prima zi sau incepi lejer si vrei sa cresti, aceasta platforma e o solutie buna pentru afacerea ta.

succes-globehosting.ro

Al optulea motiv: WordPress administrat

Desi platforma e user friendly exista cateva chestiuni tehnice, pe care nu le vei putea evita. De exemplu, e nevoie de o actualizare permanenta pentru a te asigura ca totul e perfect securizat. Totusi, doar pentru ca unele lucruri nu pot fi evitate nu inseamna ca tu trebuie sa le eviti.

Concluzie

Foloseste si tu platforma care te va ajuta sa iti percepi altfel blog-ul sau site-ul pe care le detii.

GlobeHosting iti pune la dispozitie gazduire WordPress pentru blogu-ul tau, oferindu-ti urmatoarele :

  • Disponibilitate a serviciului de gazduire web 99.8% pe an.
  • Peering privat cu provideri nationali si internationali.
  • 99.999% Network Core Uptime.
  • Redundant Core Routing | Cisco CRS-1 & Juniper MX-960 3D.


GlobeHosting are peering cu cele mai mari puncte de Internet din Amsterdam, Londra, Frankfurt, New York, Bruxelles, Copenhaga, Paris, Budapesta, Bucuresti, Varsovia, Praga, Bratislava, Milano, Viena, Stockholm, Oslo, Zurich si Madrid.

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.