.icu, o noua extensie pentru domeniul tau!

.icu, o noua extensie pentru domeniul tau!

Astazi e destul de dificil pentru companii sau pentru proprietarii unui business online sa gaseasca domenii care sunt relevante, si mai ales disponibile. O extensie este ceva care trebuie ales cu grija, mai ales ca exista sute de noi extensii de domeniu pe piata. Trebuie doar sa faci alegerea potrivita la momentul potrivit. Este motivul pentru care se lanseaza extensia .icu!  

Ce e .icu?

.icu este o extensie de domeniu detinuta de ShortDot SA, un registru de internet cu sediul in Luxemburg. Detine birouri atat in orasul Luxemburg dar si in Singapore pentru o abordare globala si o abordare a pietei mondiale.

.icu este administrata de o echipa de veterani din industria domeniului care vin cu o experienta de zeci de ani atat din partea registrului, cat si din partea registratorului la extindere.

E o echipa pasionata de domenii si obiectivul lor este de a le face viata mai usoara registratorilor precum si de o oferi utilizatorilor finali o gazduire distractiva, interesanta si utilizabila in stanga cu .icu.

Inregistreaza acum

Citeste si: Cateva sfaturi legate de noile reglementari pentru extensia .RO

Misiunea sa

Este de a facilita conexiunile digitale, oferind domenii foarte bune dar si un ecosistem digital de colaborare. La .icu se lucreaza zilnic, pentru ca, in calitate de experti in idustrie, echipa a realizat ca domeniile clasice nu doar ca sunt suprasaturate, ci ofera si un suport redus de media online.

In ziua de azi ne confruntam cu obstacole in cresterea si dezvoltarea afacerilor online, mai ales in momentul interactiunii cu clientii.

 

logo .icu

 

Extensia .icu este ceea ce ai nevoie! De ce?

Pentru ca vei fi sprijinit in calitate de companie in fiecare etapa a procesului. Incepand de la proiectare, dezvoltare si pana la perfectionarea amprentei tale online, vei primi suport valoros.

De asemenea, compania colaboreaza indeaproape cu partenerii sai de inregistrare la nivel mondial. In acest fel este facilitata atragerea de noi clienti si afacerile infloresc in mod constant.

.icu nu este doar o companie in domeniu, este o companie multimedia cu ambitii mari de a remodela pur si simplu industria. De aceea ofera clientilor si registratorilor sai cea mai buna experienta online din lume. Dinamica acestei industrii este schimbata complet.

icu extensie

 

Exista o extensie care ii poate oferi site-ului tau vizibilitatea de care are nevoie si accea este .ICU. (iseeyou) . Este usor de retinut si poate fi folosita pentru orice tip de site web.

Deschide ochii clientilor tai, inregistreaz-o acum!

Transfer

Pentru a putea finaliza transferurile de domenii .icu, vei avea nevoie ca registratorul tau actual sa iti dea AuthCode sau cheia EPP a domeniului, cu ajutorul careia vei putea verifica proprietatea asupra domeniului.

Transferurile pot dura intre cinci si sapte zile. Unii registratori permit transferurile manuale, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa iti contactezi registratorul pentru a afla daca iti ofera acest serviciu. In acest caz, transferul va fi incheiat in aceeasi zi.

O data finalizat transferul, domeniile isi prelungesc data expirarii timp de un an.

Reinnoire

Poti reinnoi domeniul .ICU in orice moment, acest proces poate dura intre 20 si 30 de minute pentru a fi finalizat.

Anulari

E posibil sa ceri anularea doemniului .icu. Pentru a face acest lucru, vei deschide un tichet in zona de asistenta. Retine insa ca anularea domeniului nu implica rambursarea taxei de inregistrare a acestuia.

Modificari DNS

Modificarea DNS este imediata si nu e necesar sa se propage prin retea. Acest proces poate dura pana la 6-12 ore pentru a fi incheiat. Pana atunci, domeniul va continua sa indice serverele DNS anterioare.

De ce sa alegi o extensie .icu?

Este scurta 

Cele trei litere diferite ofera utilizatorilor flexibilitate in a alege cel mai bun nume din stanga punctului.

Este simpla 

Extensiile de domenii cu trei litere sunt usor intelese de utilizatori, usor de identificat si suficient de simple pentru a fi tinute minte.

Este universala

.icu este industria, limbajul si agnosticul geografic, oferindu-le utilizatorilor sai posibilitatea de a-si folosi domeniul oriunde.

extensie iseeyou

Programul .icu Pioneer

Programul .icu Pioneer este calea ta exclusiva de a fi unul dintre primii proprietari .icu. Programul Pioneer este menit sa aduca mai multa vizibilitate utilizatorilor .icu care sunt cei care au adoptat extensia initial, dar si antreprenorilor care doresc sa isi scurteze numele si sa se concentreze asupra a ceea ce a ramas din punct in timp ce utilizeaza o extensie generica. Utilizatorii finali care sunt membri ai programului Pioneer trec printr-un scurt proces de aplicare care poti începe prin completarea aici :  Odata ce cererea este trimisa, ea este revizuita de echipa .icu iar cei mai buni candidati sunt alesi pentru a fi Pionieri.

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.