Transfer .RO – noi informatii despre pasii pe care trebuie sa ii urmati

Transfer .RO – noi informatii despre pasii pe care trebuie sa ii urmati

Incepand cu 1 martie 2018, ROTLD va introduce taxa de mentenanta anuala pentru toate domeniile .ro, incluzand aici atat domeniile noi comandate, cat si cele existente. Serviciul de mentenanta se va achita prin intermediul partenerului ROTLD de la care ati cumparat domeniul.

In contul dvs de client, au fost adaugate toate domeniile .ro inregistrate prin intermediul nostru și data la care ele expira. De asemenea, sistemul va afiseaza data cand se va emite factura pentru prelungirea domeniului dvs. Factura se va emite pentru 1 an, iar daca doriti prelungirea pe perioada mai mare, aveti posibilitatea sa faceti acest lucru din contul de client.

Pana in 1 martie 2018, aveti posibilitatea sa transferati la noi domeniile .ro inregistrate la alti registrari, in mod gratuit, pentru o administrare mai facila si un pret preferential de reinnoire. (ne referim la cele inregistrate in sistemul vechi)

Tot GRATUIT, puteti transfera pe datele dvs toate domeniile .RO inchiriate anual de la noi, incepand de azi, 17 ianuarie 2018!

Actualizarea informatiilor de contact o veti putea face din pagina de administrare a domeniului dvs, din contul de client, sectiunea Domenii (Domains). Veti alege numele de domeniu, iar apoi butonul cu „Actualizeaza Date contact/registrant”.

Atentie!!! Actualizarea se face doar o singura data, va recomandam sa fiti atenti la datele introduse. Persoanele fizice sunt rugate sa introduca CNP-ul corect, iar societatile comerciale/institutiile/organizatiile sa introduca codul fiscal si numarul de inregistrare la Registrul Comertului.

Va oferim aceste informatii pentru a facilita si usura transferul catre noul sistem si credem ca veti gasi foarte explicita descrierea acestor pasi in contul dvs de client.

Contul de client poate fi accesat de aici: https://billing.globehosting.com/clientarea.php

Daca nu retineti parola contului dvs, o puteti reseta de aici: https://billing.globehosting.com/pwreset.php

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.