Un certificat SSL nu mai e optional! 2 luni pana la Chrome 68

Un certificat SSL nu mai e optional! 2 luni pana la Chrome 68

Noua era Google in procesul de securizare a Internetului este pe cale sa faca un alt pas urias. Bineinteles, inainte, lucru care se va intampla in luna Iulie a acestui an, odata cu lansarea Chrome 68. Asadar, au mai ramas aproximativ 2 luni in care trebuie sa te pregatesti si sa detii un certificat SSL,  pentru a-ti securiza site-ul. Despre ce este vorba vei afla in cele ce urmeaza!

2 luni ramase pana la lansarea Chrome 68!

Gigantul Google a confirmat ca incepand cu Iulie 2018, odata cu lansarea versiunii Google Chrome 68, toate site-urile care detin conexiune de tip HTTP in loc de HTTPS vor fi clar si fara nici o exceptie etichetate ca fiind “nesigure” sau insecurizate. Anul trecut, Google a inceput sa faca pasi mai marunti in acest proces de schimbare, marcand paginile fara criptare care colecteaza parole si informatii referitoare la carduri bancare . Apoi a inceput sa marcheze paginile in care datele au fost introduse folosind o conexiune nesigura, precum si toate paginile HTTP vizitate in modul Incognito. Acum insa, toate site-urile nesecurizate, considerate nesigure vor fi marcate.

Citeste si : Spune DA la HTTPS: un internet mai sigur

In anuntul oficial, Emily Schecther, Produce Manager al Securitatii Chrome spune: “ Noua interfata Chrome va ajuta utilizatorul sa inteleaga faptul ca toate site-urile HTTP sunt nesigure. Va continua sa directioneze intreg web-ul spre HTTPS, si asta “by default”. HTTPS este acum mai accesibil ca pret si ca mod de utilizare decat a fost vreodata si ofera imbunatatirea performantelor dar si trasaturi noi, puternice care sunt prea sensibile pentru HTTP.”

Globe SSL CA (Globe Hosting Certification Authority) iti ofera acum Certificate SSL emise de GlobeSSL CA, intr-un standard al furnizorilor de pana la 2048 biti.

Accepta schimbarea si pregateste-te de update!


Google Chrome Mozilla Firefox

Aceasta schimbare pe care Chrome o face reprezinta o oportunitate importanta pentru tine si site-ul tau. Trebuie sa  profiti. Multi proprietari de site-uri nu stiu inca de venirea, inevitabila de altfel, a acestei schimbari. Asa ca, nu doar ca iti poti ajuta clientii sa fie complet pregatiti pentru aceasta schimbare inainte de luna Iulie. Poti chiar sa le oferi solutia perfecta pentru a-i ajuta sa nu piarda increderea vizitatorilor lor online si increderea in business-ul lor, atunci cand Chrome 68 va fi lansat.

Obtine acum un certificat SSL!

GlobeHosting iti ofera :

  1. Certificate SSL – DV – Domain Validated Certificates,certificatele SSL ieftine si accesibile in cateva minute de la confirmarea platii!
  2. Certificate SSL – OV – Organization Validated Certificates, certificate SSL cu validare completa a companiei cu ajutorul carora vei creste increderea clientilor.
  3. Certificate SSL – EV – Extended Validation Certificates, cele mai recunoscute, apreciate si de incredere Certificate SSL, cu cea mai mare asigurare.

De ce are loc aceasta schimbare?

Poate te intrebi  de ce aceasta schimbare in luna Iulie a acestui an. Google si Mozilla, doua dintre cele mai populare web browsere detin impreuna peste 65% din traficul web total. Lucreaza de ceva vreme la extinderea folosirii certificatelor SSL. Anul trecut au inceput sa faca anumite schimbari pentru a incuraja utilizarea SSL. Au fost marcate site-urile cu formulare si campuri pe pagini gazduite prin HTTP, catalogandu-le drept “nesigure”. Acum, odata cu lansarea Chrome 68, Google merge mult mai departe etichetand orice website gazduit prin HTTP ca fiind “Not Secure.”

Nu te-ai convins inca de ce ar trebui sa stii despre aceasta schimbare si sa iti pregatesti clientii sa o accepte? Exista o multitudine de avantaje pentru detinatorii de site-uri. HTTPS este mai rapid, mai performant si bineinteles mai sigur decat HTTP, fapt dovedit si in ranking-ul SEO. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a folosi HTTP/2 pentru o super viteza si imbunatatiri vizibile.

chrome 68 http secure

Citeste si : Google recomanda SSL!

Asa ca daca inca nu le oferi un certificat SSL clientilor tai, ar fi cazul sa incepi chiar de azi! Prin GlobeHosting poti cumpara si vinde rapid certificate SSL suntem mai mult decat potriviti sa iti oferim toate informatiile despre beneficiile si avantajele certificatelor SSL.

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.