.shop se lanseaza in 26 Septembrie 2016

.shop se lanseaza in 26 Septembrie 2016

Odata cu lansarea noilor TLDuri din ultima vreme, cea mai frecventa intrebare care ne era adresata de catre clientii nostri a fost: ”cand se lanseaza .shop?”. Am auzit-o de atatea ori, incat am decis sa lansam in avanpremiera .shop.ro. A aparut apoi .STORE, care functioneaza mai bine in tarile unde limba vorbita este engleza.

Ne place shoppingul. Cand s-a creat primul magazin online, care isi propunea sa vanda ochelari, principala preocupare a tinerilor care au avut ideea nu a fost cum sa faca magazinul, ci cum sa ii convinga pe oameni sa cumpere de pe net. Timpul a trecut, si timpul care trece prea repede, impreuna cu toate activitatile pe care le facem zilnic, vine in avantajul posesorilor de magazine online. Totul e la un click distanta.

.SHOP spune cel mai clar ca vinzi! E usor de retinut! Foarte multe branduri online folosesc deja .shop ca subdomeniu pentru a adauga magazinul lor online: shop.adidas.com va deveni cu siguranta adidas.shop!

In 26 Septembrie 2016 va incepe ”lupta” pentru cele mai bune nume. Estimam un pret intre 35-39 euro, dar vom vedea, e posibil sa avem surprize. Va asteptam la noi pe site pentru comanda!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.