Intervale de plata

Intervale de plata

Cea mai intalnita intrebare pe care o primim de la clientii nostri se refera la intervalul diferit in care li se emit facturile pentru domenii si pentru serviciile de hosting. Factura pentru reinnoirea numelor de domenii se emite cu 30 de zile inainte de expirarea lor, pe cand, pentru hosting, se emite cu 14 zile inainte de expirare.

Experienta noastra, din trecut, ne-a aratat ca e necesar sa dam un timp mai mare  clientilor, pentru achitarea numelor de domenii. Daca un domeniu nu se achita la timp, registrarii il suspenda automat, iar reactivarea se face doar dupa plata. De asemenea, exista anumite taxe de restaurare impuse de registrari pentru anumite extensii, in cazul in care expira, taxe care se ridica si la 75 euro, de exemplu, pentru domeniile .eu.

Edomenii nu va penalizeaza daca nu va achitati hostingul la timp, nici nu va cere taxe in plus. Daca stiti ca intampinati probleme referitoare la plata, cand e vorba de hosting va putem prelungi termenul, insa, cand e vorba de numele de domenii, nu o putem face. Acesta este motivul pentru care, intervalele de plata sunt diferite.

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.