Prezinta tehnologia viitorului cu extensia tech

Prezinta tehnologia viitorului cu extensia tech

Azi vei afla pe scurt de ce sa iti inregistrezi domeniul tau tech, asta daca esti pasionat de tehnologie! Start-up-uri, dezvoltatori si bloggeri prezinta tot mai multe noi tehnologii. Extensia tech evidentiaza un nume de brand de ultima generatie, asociat desigur cu industria tehnologica.

Concureaza cu .com ca domeniu de alegere pentru cei care au o pasiune pentru tehnologie. Acesta e motivul pentru care a extensia tech a devenit un TLD definitoriu pentur comunitatea tehnologica globala.

Extensia tech nu doar ca iti stabileste locul si pasiunea pentru tech in lumea online, dar iti asigura si:

  • Branding valoros al website-ului tau: url .tech , adresa de e-mail profesionala si link-urile din social, care sunt vizibile si extrem de importante.
  • Organizatia sau afacerea ta sunt recunoscute in lumea tehnologiei
  • Adresa ta web devine una memorabila, etaland servicii, produse si informatii valoroase pe care le oferi celor ce vor sa te cunoasca, bineinteles pasionati de tehnologie.

extensia tech domeniu GlobeHosting

Din toate aceste motive, numele de domeniu .TECH  a devenit o investitie cheie, pentru oricine doreste sa anunte cu voce tare brandul pe care il reprezinta si sa isi clarifice prezenta digitala.

Este potrivita pentru:

  • Companiile de tehnologie, start-up-uri, entuziasti
  • Dezvoltatori web, administratori de sistem si analisti in domeniul securitatii informatiilor
  • Bloggeri, forum-uri de stiri sau publicatii online in domeniu
  • Site-uri de educatie si formare tehnica

Nu e un secret ca oamenii din sfera tehnologiei sunt foarte inteligenti. Cand vine momentul in care vrei sa iti lansezi ideea, asigura-te ca ti-ai revendicat locul in lumea tehnologiei, folosind extensia tech!

Un site construit pe un domeniu .tech e conceput pentru a afla totul despre ultimele evolutii pe piata. Acest nume de domeniu le permite oamenilor instant sa stie ca vizualizeaza ceva nou.

TLD extensia tech domenii GlobeHosting


Fie ca vorbim de o aplicatie pentru smartphone, o aplicatie pentru case smart sau ceva ce lumea nu a mai vazut pana acum, e ideala pentru a-ti prezenta ideea.

Inregistreaza-ti chiar azi domeniul tau tech si incepe sa oferi oamenilor pasionati de tehnologie ceea ce cauta!

Luna Septembrie iti aduce domeniul tech la promotie! Ai timp pana la sfarsitul lunii, mai exact pana in 30 Septembrie sa iti inregistrezi domeniul la pretul de doar €12.90, prin GlobeHosting!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.