Cucereste piata europeana cu extensia eu

Cucereste piata europeana cu extensia eu

.EU este extensia domeniului codului de tara (ccTLD) pentru Uniunea Europeana si este deschisa oricarei companii,  organizatii sau rezidenta in statele membre ale UE. Cu peste 3 milioane de domenii inregistrate, extensia eu se numara printre cele mai populare si de incredere extensii de domenii pentru codul de tara. Site-ul tau va avea o interfata publica puternica, pentru a atrage vizitatori.

Pentru ca functioneaza impreuna cu extensii de domenii individuale de cod de tara, .EU va facilita cresterea vizibilitatii tale online. Vei putea lua in considerare nu doar tarile din UE, in mod individual, ci si Uniunea Europeana in ansamblu.

extensia eu GlobeHosting

Ce este extensia eu?

Din 2005, companii din intreaga Uniune Europeana folosesc extensia eu pentru a se promova online. Acum poti afisa identitatea ta europeana cu propriul tau domeniu .EU.

Fiind disponibil numai pentru companiile din tarile membre, un site eu ii asigura pe clientii tai potentiali si existenti de faptul ca esti supus tuturor legilor regionale si standardelor comerciale.

Unele dintre companiile cele mai mari din lume, inclusiv Fairtrade International, Microsoft sau Louis Vuitton folosesc aceasta extensie pentru a ajunge la 500 de milioane de oameni.

identitatea ta europeana extensia eu GlobeHosting
De ce sa alegi extensia eu?

  • Multe site-uri cu extensia eu sunt paneuropene si atrag atentia asupra unei identitati europene.
  • Denumirea domeniului eu poate fi foarte importanta in a demonstra loialitatea fata de aceasta parte a lumii. In loc sa folosesti un TLD mai generic, cum ar fi .com sau .net, .EU iti declara cu mandrie prezenta in Europa.

Uniunea Europeana are peste 500 de milioane de cetateni si genereaza aproximativ 30% din produsul mondial nominal brut. Construirea afacerii tale folosind un domeniu eu arata implicarea in economia in crestere a intregii Uniuni Europene. Inregistreaza domeniul eu si incude toate cele 28 de tari membre!

Inregistrarea e deschisa oricarei persoane, companie sau organizatie rezidenta a Uniunii Europene.

Nu mai astepta! Inregistreaza-ti chiar azi domeniul  la pretul special de  €4.90 . Pana la sfarsitul lunii GlobeHosting iti ofera aceasta extensie de domeniu la promotie!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.