Exprima-ti personalitatea in online cu extensia blog

Exprima-ti personalitatea in online cu extensia blog

Ce e de fapt un blog? Locul in care cei care vor sa dea viata ideilor, gandurilor sau experientelor lor o pot face, prezentandu-si o parte din personalitatea pe care o au, lumii intregi din online. Extensia blog este ideala pentru a ajunge la o audienta potrivita.

De ce sa alegi extensia blog?

.BLOG informeaza vizitatorii online cu privire la scopul site-ului tau. De asemenea le permite sa afle la ce se pot astepta, inainte de a-l accesa.

Daca ai deja o adresa web care se termina cu “blog”, extensia iti poate economisi spatiul pentru caractere. Spre exemplu, poti schimba domeniul tau “thefashionstoryblog.com” inlocuindu-l cu “thefashionstory.blog.”

Extensia blog fashion GlobeHosting

Fiind extrem de generic, un domeniu care foloseste extensia blog poate fi folosit de oricine care isi doreste sa impartaseasca povesti, idei, experiente, fotografii, retete, sfaturi si multe altele, in online.

Cu 15 ani in urma, putini aveau idee despre ceea ce inseamna un blog. Astazi, exista aproximativ 156 de milioane de bloguri publice, iar cuvantul „blog” a devenit unul uzual, in special in randul tinerilor.

Este recunoscut chiar si de majoritatea dictionarelor principale! Un spatiu de domenii cu extensia blog va permite numarului tot mai mare de bloguri sa se centralizeze si sa se conecteze in moduri noi si interesante.

Extensia blog calatorii GlobeHosting

Pentru cine e potrivita aceasta extensie?

  • Pasionatii de moda
  • Scriitori si poeti
  • Regizori
  • Producatori media
  • Politicieni
  • Bucatari
  • Organizatii non-profit
  • Pasionatii de calatorii
  • Toti cei care vor sa dea nastere unei comunitati

Obtine mai multi clienti folosind un nume de domeniu unic

Extensia blog story GlobeHosting

Dupa 22 de ani de la lansarea primului blog, azi exista milioane de bloguri, dedicate fiecarei teme pe care ne-o putem imagina. Sute de milioane de oameni citesc, in mod regulat, bloguri. Cele mai bune dintre ele combina text, fotografii cu grafica si video cu scopul de a : raspunde unor intrebari, pentru divertisment sau pentru a crea o conexiune.

Inregistreaza-ti chiar azi prin GlobeHosting un nume de domeniu folosind .BLOG  la doar 9.90 € si vei obtine un instrument de marketing foarte puternic.

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.