Conecteaza-te cu pacientii tai folosind extensia doctor

Conecteaza-te cu pacientii tai folosind extensia doctor

Medicii de toate tipurile se pot conecta cu pacientii online, folosind extensia doctor. Promoveaza-ti practica, ofera sfaturi de sanatate, scrie postari de blog utile, folosind un domeniu care va castiga increderea vizitatorilor tai.

De ce sa alegi extensia doctor pentru domeniul tau?

  • Da viata unui website personal pentru a te conecta cu noi pacienti. Nimic mai simplu decat folosind extensia doctor. Este un mod excelent de a-ti lasa amprenta personala pe un website, facandu-ti cunoscute in acelasi timp, abilitatile profesionale.
  • Profita de un nou domeniu, care e mult mai putin populat decat un domeniu traditional, cu o terminatie obisnuita. Vei obtine un URL mai scurt si mai puternic, la un pret bun.
  • Extensia doctor nu este dedicata doar medicilor tipici, fii creativ. Poti sa fii un doctor de relatii sau un doctor in HR.

De ce .DOCTOR ?

Nu ai nevoie de o diploma pentru a fi doctor si o sa vezi imediat la ce ne referim. Daca esti un “doctor” de masini, de instalatii sau chiar moda, poti alege aceasta extensie. Pentru ca exprima incredere, relevanta, unicitate, si nu in ultimul rand atrage fiind o optiune ideala pentru noul tau site. Daca insa esti medic in adevaratul sens al cuvantului, ai grija ca reusitele si competentele tale profesionale sa straluceasca pe noul site.  

Revendica-ti titlul! L-ai castigat muncind din greu!

Ai petrecut ani de facultate invatand, medicina fie ea dentara, veterinara sau de orice alt fel. Ti-ai castigat titlul de doctor! De ce sa nu obtii un domeniu cu extensia doctor pentru tot a etala tot ce poti pune in practica? Pune-ti numele inaintea punctului, iar pacientii tai te vor tine minte cu siguranta.

Fizicieni, dentisti, veterianri sau farmacisti. Nu sunt singurii care sunt indreptatiti sa foloseasca extensia doctor. Profesorii univeritari sau rezidentii pot fi de asemenea numiti doctori. Daca faci parte din acest grup, .doctor este o alegerea naturala si fireasca.

Prezinta-ti super puterea!

Poate super puterea ta e sa scrii articole, eseuri. Sau poate ajuti oamenii sa scapte de datorii. Obtine un domeniu folosind extensia .doctor, unde poti oferi idei, sfaturi, tutoriale video sau produse relationate cu domeniul in care activezi. Adauga-ti specialitatea inaintea punctului pentru a le spune vizitatorilor tai la ce sa se astepte de la site-ul tau.

.DOCTOR este o alegere buna pentru site-uri care ofera sfaturi cu privire la o varietate de subiecte si domenii :

  • Dating si Relatii
  • Fitness si Pierderea in greutate
  • Moda si Frumusete
  • Medicina Alternativa
  • Nastere si Ingrjirea Copiilor
  • Reparatii Auto si Moto
  • Administrarea Finantelor
  • Stocuri si Investitii

.Doctor face parte din denumirea afacerii tale? Inregistreaza extensia doctor acum prin GlobeHosting! Expune-ti abilitatile si arata lumii intregi ce poti face!

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.