Alege extensia .monster pentru idei înfricoșător de bune!

Alege extensia .monster pentru idei înfricoșător de bune!

Nu îți fie frică, pentru că extensia .monster se află printre ultimele în lista celor mai recente domenii de tip top-level, care îți permite să fii mult mai creativ decât până acum. Domeniul .monster nu are restricții, asta înseamnă că oricine îl poate înregistra, spre deosebire de alte domenii cu cerințe specifice.

Și pentru că ne apropiem de sfârșitul lunii Octombrie, când ideile înfricoșătoare sunt la tot pasul, datorită binecunoscutei sărbători de Halloween, ne-am gândit că e momentul perfect să afli mai multe despre această extensie, pe blog GlobeHosting!

domeniu .monster GlobeHosting

Ce este extensia .monster? 

Având în vedere că e un gTLD relativ nou, există probabil numeroase opțiuni pe care te așteaptă. Așa că fă pasul și alege un nume de domeniu memorabil. Alegând alte extensii, probabil va trebui să te conformezi având un nume mai lung sau care pur și simplu nu exprimă exact ceea ce dorești tu să transmiți. Poți să-ți dezlănțui creativitatea cu un nume de domeniu perfect pentru ideile ”înfricoșătoare” pe care vrei să le pui în practică și să le faci cunoscute pe Internet.

Dezlănțuie monstrul! 

Atunci când ai o idee mai mare decât poate fi exprimată în cuvinte, domeniul  monster e alegerea ideală. Poți ieși în evidență, față de competitiorii tăi, dominând piața, prezentându-ți produsele sau serviciile ca fiind net superioare față de ceea ce oferă alții. 

extensia .monster

În ziua de astăzi e esențial să ieși cu ceva în evidență, în special atunci când ești prezent online și dorești să vii cu ceva diferit față de restul. Dacă simți că ești cel mai bun, arată asta, .monster demonstrează faptul că ești încrezător, puternic și pregătit să ocupi primul în loc în industria din care faci parte. 

Noaptea este un sfeșnic bun

Cel puțin așa spune o veche vorbă din popor. Pentru mulți dintre noi, un domeniu .monster ne poate duce cu gândul la mașini uriașe, dragoni care scuipă foc, sau alți monștri înfricoșători. Există însă alte motive pentru care ai putea să folosești acest domeniu, chiar dacă ești o persoană mai pașnică. 

Să spunem că de exemplu, blogul tău e plin de meme-uri, sau poze cu pisici și câini. Cu siguranță, .monster va fi numele de domeniu la care nu se așteaptă nimeni, având în vedere conținutul site-ului tău. Cu siguranță însă, îl vor ține minte. Poți așadar folosi această extensie pentru a-ți surprinde vizitatorii. Transformă-ți brandul în ceva neașteptat și inedit, mult mai tare, decât cel mai tare dragon din categoria ”monștri”.  

extensia .monster GlobeHosting

Cum înregistrez un domeniu cu extensia .monster? 

Cel mai simplu mod de a înregistra un domeniu .monster este să găsești numele ideal, care să se potrivească brand-ului tău. Odată ce ai făcut acest lucru, adaugă-l în coș! Finalizează procesul de înregistrare! .Monster e acum la promoție, la prețul de doar  €2.90, promoție care expiră la 31 Decembrie, 2020.

Cel mai important lucru de ținut minte e că s-ar putea ca și alții să aibă ideea genială de a înregistra același nume de domeniu . Grăbește-te așadar, pentru ca alții să nu ți-o ia înainte. Dacă ești pregătit să dezlănțui fiara ce zace în brandul tău, pune ghearele pe un domeniu .monster chiar azi! 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.