co.ro – o facem noi cum trebuia sa fie

co.ro – o facem noi cum trebuia sa fie

 

Relansam extensia co.ro.  De azi, putem inregistra  pt clienti domenii  co.ro  la un pret promotional de €1.90 pentru primul an si €7.90 pentru al doilea. Extensia co.ro reprezinta o noua alternativa asupra registrului Romanesc de domenii pe internet.

Marele avantaj e disponibilitatea unor noi nume de domenii! Vor exista domeniile premium, cu unul sau doua caractere, cu pret mai mare evident, insa mult mai accesibil decat pentru alte extensii internationale.

co.ro se lupta cu extensia .ro. Problemele legate de domeniile .ro, incertitudinea privind transferul acestora catre taxa anuala, precum si numarul mare de domenii neutilizate, dar care nu sunt disponibile pentru cumparare, a indreptat atentia utilizatorilor catre alte extensii. Am mai spus noi, cei din UK au inceput cu co.uk, trecand apoi la .uk. La noi s-a facut invers. S-a lansat .ro.im si .shop.ro, dupa .ro.

Comanda o puteti face de pe siteul nostru, activarea se face automat dupa plata. Domeniul se poate administra din contul de client. Totul e cat se poate de transparent și rapid.

Cat de curand, vom afisa lista domeniilor premium care vor putea fi cumparate de dvs.

De asemenea, fiecare pachet nou de gazduire activat, primeste gratuit un domeniu co.ro. Il puteti folosi dvs, il puteti oferi cadou,  aveti libertate de alegere!

Spor la comandat! 🙂 Si like, si share, noii pagini a lui co.ro!!

 

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.