Ce inseamna ecommerce hosting?

Ce inseamna ecommerce hosting?

Foarte simplu spus, conceptul de ecommerce hosting descrie o afacere in care o companie ofera altor companii tot ce au nevoie pentru a-si vinde produsele si serviciile online. Asta include un server web pentru a servi paginile unei companii, designul site-ului web( inclusiv pagini de catalog) dar si capacitatile necesare pentru a accepta, procesa si confirma comenzile de vanzari. Pentru ca orice business online are ca scop principal, pana la urma, vanzarea.

Ce inseamna ecommerce hosting?

Ecommerce hosting sau gazduirea de comert electronic include de obicei furnizarea de template-uri pentru a construi practic vitrine virtuale sau cataloage online, furnizarea de software pentru “cosuri de cumparaturi” personalizate. Printre alte caracteristici se numara preluarea si completarea comenzilor de la clienti, asigurarea folosirii in siguranta a cardurilor bancare. Instrumentele pentru urmarirea si gestionarea inventarului si a stocului sunt de asemenea importante.

ecommerce hosting - afacerea ta GlobeHosting

O companie incheie contracte cu un furnizor de ecommerce hosting pentru a achizitiona spatiu de gazduire pe serverul sau. Acest spatiu este de obicei facturat lunar, impreuna cu orice leasing de software pe calculator, pentru procesarea comenzilor online.


Serverul de computer poate fi impartit cu alti clienti sau, in cazul companiilor care se asteapta la o cantitate substantiala de trafic, poate fi dedicat exclusiv unui singur client.

ecommerce hosting - planuri GlobeHosting

Parcurgand planurile specializate de comert electronic, vei reusi sa realizezi un catalog de produse perfect. Dar si un inventar de stocuri si alte instrumente de gestionare a afacerilor. Acestea includ si suportul pentru mai multe metode de plata.

In timp ce aceste produse pot detine anumite caracteristici, chiar si planurile high-end de ecommerce sunt proiectate cu un scop definit. Acela de a fi usor de folosit! 

Asadar, fie ca esti incepator in ecommerce sau rulezi deja un magazin online, exista planuri excelente de gazduire! Ai putea sa iti duci vanzarile la urmatorul nivel!

GlobeHosting iti ofera gazduire profesionala pentru magazine virtuale si site-uri comerciale. Folosim doar servere performante, din clasa enterprise, HP sau DELL. Disponibilitate a serviciului de gazduire web 99.8% pe an. Profita chiar azi si lanseaza-ti afacerea online, profitand de beneficiile pe care ti le ofera conceptul de ecommerce hosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.