Branding puternic pentru afacerea ta prin extensia holdings

Branding puternic pentru afacerea ta prin extensia holdings

Cu un nume de domeniu folosind extensia holdings, este mai simplu ca niciodata sa creezi o impresie puternica, memorabila online, care sa te ajute sa iti construiesti brandul in domeniul imobiliarelor.

Afla totul despre extensia care te va ajuta sa devii mai cunoscut online si sa construiesti un branding puternic pentru afacerea ta!

Branding puternic pentru afacerea ta!

Pentru companiile care au nevoie de un TLD comercial, identificabil, care doresc sa isi dezvolte afacerea online, folosirea unui nume specific si usor de retinut pentru domeniul lor este esential. Extensia holdings poate fi inregistrata de oricine, in orice scop. De aceea reprezinta o solutie mai mult decat flexibila pentru domeniul imobiliarelor, analiza, raportare sau orice alta utilizare a exploatatiilor.

extensia holdings GlobeHosting Romania

.HOLDINGS este o extensie ideala pentru companiile care doresc sa isi diversifice activitatea online. Ai nevoie de un TLD comercializabil si usor de identificat pentru a-ti creste afacerea pe Internet. Daca activitatea ta se desfasoara in domeniul imobiliar, alegerea unui nume de domeniu folosind extenisa holdings este una ideala.

De ce sa alegi un nume de domeniu folosind extensia .HOLDINGS?

.HOLDINGS este perfecta pentru orice utilizare a exploatatiilor, atat imobiliare cat si de afaceri. E ideala pentru analisti, reporteri sau bloggeri care se concentreaza in special asupra sectorului de afaceri. E potrivit pentru cei care doresc sa isi prezinte activitatea folosind un nume de domeniu mai relevant, mai specific.

inregistreaza extensia holdings GlobeHosting Romania

Profita si inregistreaza chiar azi un nume de domeniu cu adevarat memorabil. Potrivit pentru a te prezenta online, ideal pentru a-ti forma si pastra o clientela asa cum ti-o doresti, dar si pentru a castiga noi clienti.

Prin GlobeHosting poti inregistra domeniul tau, cu extensia holdings, la pretul de 49.00 EUR. Intra pe site, fa inregistrarea si pregateste-te sa construiesti un branding puternic pentru afacerea ta. Clientii tai te vor vizita online, pe un site cu un nume reprezentativ, memorabil si usor de identificat!

 

 

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.