6 lucruri despre web hosting pe care trebuie sa le stii

6 lucruri despre web hosting pe care trebuie sa le stii

Gazduirea web este o industrie destul de mare, majoritatea site-urilor avand anunturi si link-uri de afiliere pentru o companie de hosting sau alta. Vei descoperi 6 lucruri esentiale pe care trebuie sa le stii despre web hosting! 

1. Evaluarile de aprobare ale utilizatorilor


 

Daca proprietarii de site-uri care folosesc un serviciu sunt nemultumiti, atunci inseamna ca ceva nu faci bine. Si tocmai pentru ca anunturile unei companii sunt peste tot pe Internet, asta nu inseamna ca au  multumit toti utilizatorii. Dimpotriva: daca pleaca utilizatorii actuali, atunci compania are nevoie de mai multe anunturi pentru a gasi clienti cu care sa ii inlocuiasca.

Cand gasesti un site de gazduire, uita-te- la numarul de recenzii favorabile si nefavorabile. Iti vei da seama usor in cine sa ai incredere!

 

2. Fiecare legatura este un link afiliat



Unele companii de gazduire web se concentreaza pe alte tehnici de marketing, apar astfel rar, chiar si pe site-urile de comparatie. Pentru ca nu exista nici un stimulent pentru a le lista.

Link afiliat - GlobeHosting web hosting

 

3. Este mai complicat decat sugereaza aparitiile



Sa iti prezinti si lansezi afacerea online e mai complicat decat sa alegi si sa cumperi un nume de domeniu, desi si asta e important. Cand ai luat aceasta decizie, ai incredere si sa configurezi adrese de e-mail din domeniul tau!

 

4. Alte site-uri impart cu tine adresa IP


 

Surprins nu-i asa? Fiecare site are o adresa IP. Ceea ce gazda ta nu iti va spune e ca iti partajezi adresa IP cu pana la o suta de alte site-uri. Unele dintre acestea pot fi site-uri cu valori opuse fata de ale tale, sau site-uri concurente. Daca vrei o adresa IP numai a ta, trebuie sa platesti suplimentar pentru a avea una.

 

5.Vei avea nevoie de asistenta tehnica


 

Accesul la personalul de sprijin fiabil 24 de ore din 24/7 este crucial pentru reducerea nivelului de stres si buna functionare a site-ului tau. In mod ideal, vrei sa te bucuri de serviciile unei echipe de asistenta locala, care iti e disponibila nu doar in timpul orelor de lucru obisnuite.

Suport asistenta tehnica GlobeHosting web hosting

 

6.Trebuie sa ai certificate SSL



Unele servicii de gazduire includ un serviciu SSL de baza gratuit, ceea ce inseamna ca site-ul tau va avea https: // si va fi marcat ca fiind sigur în browsere. Gratuit sau nu cert e ca e neaparat necesar sa detii un certificat SSL pentru a asigura protectia site-ului tau.

 

GlobeHosting te ajuta cu toate informatiile necesare si iti pune la dispozitie servcii de web hosting, precum si certificate SSL de toate tipurile!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.