Tot ce trebuie sa stii despre reseller hosting

Tot ce trebuie sa stii despre reseller hosting

Pentru ca dezvoltarea web si designul se cauta atat de mult astazi si orice companie are nevoie de un site web, aceasta afacere e in plina expansiune in industria de gazduire web, in special in zona de reseller hosting.

Antreprenori si proprietari de afaceri utilizeaza aceasta oportunitate de crestere, pornind de la propria companie de gazduire a resellerilor, fie pentru a suplimenta, fie pentru a crea un flux complet de venituri pentru brandul lor.


De ce e bine primita aceasta optiune? Datorita costurilor initiale scazute si a simplitatii generale de a incepe.

Esti un web designer si cauti o alta sursa de venit firmei tale? Sau poate ca esti in cautarea unor modalitati de a face bani online si esti curios sa stii ce este reseller hosting? Afla cum poti transforma acest lucru intr-o oportunitate de afaceri.

reseller hosting GlobeHosting

Ce inseamna reseller hosting?

Reseller hosting este o optiune care implica o companie (un furnizor de hosting), care inchiriaza un spatiu pe hard disk si o latime de banda unei alte companii(afacere de dimensiuni mici), care apoi inchiriaza spatiul tertilor (antreprenori-intrerprinderi mici).

Pur si simplu reprezinta abilitatea de a oferi hosting clientilor tai ca si cum ai reprezenta o companie de gazduire web. Este tipica pentru antreprenorii aspiranti, care vor sa isi lanseze propria firma de gazduire web sau pentru dezvoltatorii si designerii actuali, care doresc sa adauge servicii suplimentare brandului lor.

Detalii despre reseller hosting

De cate ori distribuitorul adauga un nou client, gazda plateste o anumita rata, ca sa-i spunem asa. Sau poti alege intre diferite pachete. Exista diferite caracteristici disponibile pentru reseller hosting, in functie de compania gazda. Cu toate acestea, exista cateva caracteristici comune, adesea incluse in pachete. Acestea includ:

 

  • Abilitatea de a marca propria gazduire web cu gazduirea parentala, invizibila pentru clientul tau
  • Abilitatea de a-ti gestiona propriile planuri si de a configura conturi diferite, in functie de nevoile tale
  • Spatiu disc
  • Latime de banda
  • Gazduire domeniu

 

Dispui de posibilitatea de a oferi caracteristici proprii clientilor tai, asemanatoare cu cele oferite clientilor societatii-mama, cum ar fi e-mailul, panoul de control, scripturi suplimentare si instrumente de monitorizare.

reseller hosting prin GlobeHosting

Cum poti beneficia de alegerea unui serviciu de reseller hosting?


Multi furnizori de servicii si produse care se bazeaza pe tehnologia online adauga gazduire web in paleta serviciilor lor. Acest serviciu poate fi achizitionat separat. E o modalitate convenabila de a indeplini toate nevoile pe care le ai legate de Internet, intr-un loc sigur. Sau, compania cu care colaborati poate adauga gazduirea web ca parte a pachetului de servicii.

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.