Rezumatul saptamanii din IT si Tech e pe blog!

Rezumatul saptamanii din IT si Tech e pe blog!

O alta saptamana a ajuns la final, si asa cum stii Vineri, pe blog GlobeHosting ai rezumatul saptamanii din IT si Tech! Pregateste-te sa afli unele dintre cele mai interesante noutati din domeniile tale preferate intr-un nou articol pe blogul nostru!

Iata noutatile ultimei saptamani:

Google va plati de acum inainte pana la 30.000 USD pentru raportarea bug-urilor

Poti castiga mai multi bani, devenind un vanator de recompense digitale. Cum? Ei bine, incepand cu anul 2010, Google a platit anumite persoane care au raportat bug-uri de securitate in browser-ul Chrome. Daca iti propui sa devii unul dintre vanatorii de recompense digitale, afla ca Google te rasplateste. 

Google bug report-GlobeHosting
Google bug report.

Printre aspectele importante se numara triplarea recompenselor maxime de baza, de la  5.000 $ la 15.000 $ si dublarea recompenselor maxime pentru un “raport de inalta calitate” de la 15.000 $ la 30.000 $, daca incluzi un exemplu de software care exploateaza problema.

Vezi totul despre acest subiect aici: https://cnet.co/2JOnntu

Cele mai bune dispozitive din 2019, pentru o casa inteligenta 

Daca ai inceput deja sa conectezi diferite dispozitive inteligente in si in jurul casei tale, stii si ca exista o multitudine de variante care sa iti transforme casa intr-una cu adevarat inteligenta. S-ar putea sa vrei un singur dispozitiv pentru a-ti rezolva o anumita problema. Descopera care sunt cele mai bune device-uri din 2019, care iti vor transforma casa intr-una smart.

Dispozitive smart home -GlobeHosting
Dispozitive smart home 2019.

Afla mai multe aici: https://cnet.co/32EWctM

5G telefoane pe care le poti obtine acum: Galaxy S10 5G, OnePlus 7 Pro 5G, Moto Z4 si altele

Revolutia 5G se lanseaza. Iata dispozitive 5G super rapide, disponibile acum sau in curand.

telefoane 5G-GlobeHosting
Telefoane 5G.

Descopera-le aici: https://cnet.co/2SteARE

FaceApp afirma ca nu iti salveaza fotografia incarcata

Aplicatia virala care foloseste AI pentru a-ti dezvalui cum vei arata la batranete raspunde preocuparii utilizatorilor cu privire la confientialitatea fotografiilor incarcate.

Cea mai recenta nebunie pe Internet este sa vezi cum ai arata la o anumita varsta, frageda sau inaintata. FaceApp, dezvoltat in Rusia, a creat o adevarata isterie in social media, practic peste noapte. In aceasta saptamana #AgeChallenge a fost in super trending pe Twitter, si nu numai.

FaceApp-GlobeHosting
FaceApp femonen.

Vezi totul aici: https://cnet.co/2Lskemj

2020 Chevy Corvette Stingray: C8 inseamna reinventarea masinii cu motor la mijloc

Cel mai asteptat bolid este modelul Chevrolet Corvette Stingray 2020, cunoscut sub numele de C8. S-ar putea sa fi auzit de el, ca fiind Corvette-ul misterios, magic, mult asteptat, cu motorul pe mijloc. Bineinteles, cea mai mare parte a discutiilor din jurul acestei masini se va concentra pe locul in care este plasat motorul, in sasiu. Acesta e insa doar inceputul acestei reinventari a uneia dintre cele mai populare si ravnite masini sport americane.

2020 Chevy Corvette Stingray-GlobeHosting
2020 Chevy Corvette Stingray.

Afla mai multe detalii aici: https://cnet.co/2Y5kb5V


Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.