Impartaseste online momentele senzationale cu extensia live

Impartaseste online momentele senzationale cu extensia live

Scurta si memorabila extensia live ofera o valoare brandului pe care il promoveaza. Extrem de utila din punct de vedere al SEO, acest TLD sprijina intr-un mod unic brandurile care vor sa se plaseze printre primele pe piata, pe nisa lor.

Celebritati si branduri folosesc extensia live pentru a-si promova cele mai importante evenimente

Poti folosi extensia live pentru a:

  • Impartasi actualizari in timp real cu cei interesati de un anumit domeniu. Extensia live e personalizata cu brandul tau. Cei ce te urmaresc vor afla in timp real ce ai sa le prezinti.
  • A te conecta cu canale existente pe platforme de servicii precum Periscope, Twitch sau Meerkat sau alte servicii de streaming, folosind un URL personalizat. De ce? Pentru ca .LIVE e interesant si foarte usor de retinut.
  • Activitatile celor care merg in turneuri urmand trupa favorita, de exemplu pot folosi un domeniu .live ca o modalitate simpla de a achizitiona bilete sau de a obtine informatii extra.

Extensia live e o extensie de domeniu care iti ofera date in timp real! Traiesti live momentele care au loc in diferite domenii, cauti actualizari in timp real sau stiri. Un astfel de domeniu iti ofera actiune live non-stop.

extensia live - live streaming GlobeHosting Romania

E potrivita pentru site-uri care vand bilete la spectacole live, evenimente sportive, teatru, meciuri de fotbal. Poate fi folosita de asemenea pentru site-uri de stiri live streaming sau pentru spectacole din intreaga lume.

Foloseste extensia live ca pe un social hub

extensia live - social hub GlobeHosting Romania

Multe companii sunt active pe mai mult decat o retea sociala. De ce sa nu-i trimiti fanii sau urmaritorii pe un singur site live? Acolo le poti oferi link-uri catre toate canalele sau continut intr-un singur loc, convenabil pentru ei.

Extensia live e o alegere excelenta pentru oricine lucreaza in industria jocurilor de noroc. Editorii de jocuri, echipele, ligile sau organizatorii de evenimente au nevoie de un astfel de domeniu. Ei vor ajunge astfel la o audienta foarte mare, cu adevarat pasionata.

Inregistreaza-ti chiar azi domeniul tau .LIVE prin GlobeHosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.