Extensia pub, pentru ca toata lumea sa stie cine esti si online

Extensia pub, pentru ca toata lumea sa stie cine esti si online

Fie ca vrei sa iti lansezi pub-ul, bar-ul, locul unde lumea vine sa se simta bine, sau pur si simplu incerci sa obtii publicitate online, extensia pub te ajuta sa iesi din multime!

De ce sa alegi extensia pub?

 

  • .PUB poate face referire la “publicatie”, “publicitate”, sau pur si simplu la ce ne gandim in ziua de azi, la un bar sau pub, cum e denumit in ultimii ani. Nu exista restrictii cu privire la numele de domenii care folosesc aceasta extensie, asa ca esti liber sa fii cat de creativ vrei, pentru a te prezenta online! 

 

  • Pe langa bar-uri si firmele de Relatii Publice pot folosi extensia .pub pentru a crea nume de domenii, adesea memorabile. Este o alegere ideala pentru cei care vor sa ajunga la o a nisa specifica.

 

  • Exista peste 50, 000 de pub-uri doar in Statele Unite ale Americii si aproape 25 de milioane de cautari pe Google pentru cuvantul “pub”, in fiecare luna. Surprins? Ei bine daca ai si tu o afacere in acest domeniu, vei fi de acord ca prezenta ta online e importanta. Extensia pub te ajuta sa iesi in fata si sa te faci vazut.

 

Extensia pub - online GlobeHosting

Numele tau online, folosind aceasta extensie va fi usor de retinut pentru noii tai clienti si nu numai. Ei vor gasi usor informatii despre unde sa te gaseasca, despre orar sau evenimentele pe care le gazduiesti. .PUB e de asemenea un avantaj in marketing. Programarile online vor fi mai utile, iar invitatii pe care vrei sa ii chemi pentru a intretine atmosfera vor sti mai repede de tine.

Iata cateva exemple de domenii .PUB la care te poti gandi:

  • local.PUB
  • night.PUB
  • meniu.PUB
  • online.PUB
  • berarie.PUB
  • numeletau.PUB

 

Extensia pub - domeniu online GlobeHosting

Inregistreaza un domeniu .pub acum prin GlobeHosting si lanseaza-ti business-ul in sfera online! Cei care te viziteaza frecvent te vor recomanda mai usor, iar cei care nu stiu inca de tine, vor auzi cu siguranta, pentru ca va fi mult mai simplu sa te faci cunoscut! 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.