De ce ai nevoie de un certificat SSL? Infographic

De ce ai nevoie de un certificat SSL? Infographic

Chrome 68 se lanseaza in Iulie! Asadar, au mai ramas aproximativ 2 luni in care trebuie sa te pregatesti si sa detii un certificat SSL, pentru a-ti securiza site-ul. 

Odata cu lansarea versiunii Google Chrome 68, toate site-urile care folosesc o conexiune nesecurizata de tip HTTP in loc de HTTPS vor fi clar si fara nici o exceptie etichetate ca fiind “nesigure” sau insecurizate. Anul trecut, Google a inceput sa faca pasi mai marunti in acest proces de schimbare, marcand paginile fara criptare, care colecteaza parole si informatii referitoare la carduri bancare si incepand apoi sa marcheze paginile in care datele au fost introduse, folosind o conexiune nesigura, precum si toate paginile HTTP in modul Incognito. Acum insa, toate site-urile nesecurizate, considerate nesigure vor fi marcate.

Afla ce este, cum functioneaza si de ce ai nevoie de un certificat SSL in Infografic!

Asa ca daca inca nu le oferi certificate SSL clientilor tai, ar fi cazul sa incepi chiar de azi! Prin GlobeHosting poti cumpara si vinde rapid certificate SSL. Suntem mai mult decat potriviti sa iti oferim toate informatiile despre beneficiile si avantajele certificatelor SSL

web development

4 Motive pentru care trebuie sa detii un certificat SSL pentru site-ul tau!

  • Evita atacurile cibernetice!

Utilizatorul este mai putin predispus la atacuri din partea hackeri-lor daca foloseste conexiuni sigure.

  • Construieste si castiga increderea utilizatorilor tai!

Faptul ca site-ul este securizat va creste increderea utilizatorului de a-l utiliza.

  • Imbunatateste si creste conversiile!

84 % dintre utilizatori, respectiv consumatori sunt predispusi sa abandoneze o tranzactie, in cazul in care aceasta urmeaza sa fie finalizata de pe un site nescurizat sau nesigur. (Moz 2017)

  • Imbunatateste ranking-ul!

50 % dintre paginile Google aflate in Top 1 cautari detin un certificat SSL.(Global Sign 2016).

Daca nu te-ai convins inca de ce ar trebui sa stii despre aceasta schimbare si sa iti pregatesti clientii sa o accepte, afla ca exista o multitudine de avantaje pentru detinatorii de site-uri. HTTPS este mai rapid, mai performant si bineinteles mai sigur decat HTTP, fapt dovedit si in ranking-ul SEO. Mai mult decat atat, ai posibilitatea de a folosi HTTP/2 pentru o super viteza si imbunatatiri vizibile.

Certificat SSL Infografic:

SSL-INFOGRAFIC

 

 

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.