.BLOG se lanseaza in 21 Noiembrie 2016

.BLOG se lanseaza in 21 Noiembrie 2016

.blog

Din programul noilor .TLD-uri lansate, unii specialisti spun despre extensia .blog ca e printre putinele care chiar are sens (urmatoarea care ar trebui lansata ar fi .vlog) luand in considerare impactul si cresterea pe care il au blogurile si vlogurile, in ultimii ani. Blogurile s-au transformat de la simple jurnale online, in forumuri de discutii, crescand influenta in mediul online, dar si offline, a celor care se exprima prin intermediul lor. Ok, nu a tuturor!

Fie ca ai o companie sau esti o persoana pasionata de scris, ori cu mesaje pe care ai vrea sa le transmiti online, un blog este calea cea mai usoara. Facebook si twitter permit de asemenea transmiterea mesajelor online, insa un blog e cel care iti asigura proprietatea asupra a ceea ce scrii.

.BLOG se lanseaza in 21 Noiembrie 2016 pentru publicul larg. Luni vom stii si la ce pret. Cu siguranta, cei mai cunoscuti bloggeri nu isi vor schimba numele blogului pe care activeaza deja, dar pentru cei care sunt la inceput sau cei care au in minte o idee, e un moment bun.

Vrei sa iti faci vocea auzita? Fa-ti un blog! Tu cumperi numele, noi iti dam 3 luni gratuite de gazduire pentru el.

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.