Afla noutati din IT si Tech la mijlocul lui Septembrie

Afla noutati din IT si Tech la mijlocul lui Septembrie

Tehnologia evolueaza in permanenta, iar tu esti la curent saptamanal cu noutati din IT si Tech. Daca e Vineri, e timpul sa afli ultimele evenimente petrecute in a prima jumatate a lunii Septembrie in acest domeniu!

Iata ce s-a intamplat saptamana aceasta:

 

Noile iPhone semnate Apple, XS, XS Max si XR testeaza limitele bugetului tau

Vrei sa ramai loial brandului preferat? Va trebui sa platesti pentru acest privilegiu.

Caracteristica de baza pe care Apple o prezinta in noul sau set de telefoane iPhone nu e o camera modernizata sau un nou design. Este eticheta pretului, evident mai mare.  

 

Lansare iPhone XS Apple - noutati din IT si Tech GlobeHosting

Compania gigant a lansat Miercuri un trio de telefoane – iPhone XR, iPhone XS si iPhone XS Max – in cel mai important eveniment de prezentare al anului. Dar, indiferent de iPhone pe care il alegei, vei ajunge sa platesti mai mult ca niciodata. Afla pretul de pornire pentru iPhone XR, care ultilizeaza, surprinzator componente mai ieftine, cum ar fi un corp din aluminiu si afisaj LCD.

Citeste mai mult: https://cnet.co/2Qvc0cu

 

Inbox-ul Gmail va disparea pentru totdeauna in Martie 2019

Aplicatia de e-mail personalizata de la Google va fi oprita. Atunci cand Google a revizuit major Gmail-ul in acest an, a absorbit o multitudine de caracteristici, care au transformat casuta Inbox intr-una speciala.

 Desi mai avem cateva luni pana ce Inbox-ul va disparea complet, Google ofera utilizatorilor Inbox un ghid de tranzitie pentru a usura schimbarea noului Gmail.

Afla totul despre acest subiect aici: https://cnet.co/2NFlAe8

Gmail Inbox - noutati din IT si Tech GlobeHosting

 

Windows detroneaza Chrome, instalarea Firefox, promovand  Microsoft Edge

Probabil ca aceasta schimbare a versiunii de testare a Windows 10 va imbunatati cota de piata de 2% pentru noul browser Microsoft.

Microsoft incearca o noua tactica pentru a-i face pe utilizatori sa foloseasca browserul Edge: o caseta de dialog de avertizare va intrerupe instalarea altor browsere, precum Mozilla Firefox sau Google Chrome.

Citeste mai mult aici: https://cnet.co/2QssLoz

 

Windows Microsoft Edge - noutati din IT si Tech GlobeHosting

Facebook va verifica de acum fotografiile, videoclipurile, in lupta sa cu stirile false


In incercarea de a elimina stirile false din social media, Facebook isi extinde eforturile de verificare a stirilor in 17 tari incluzand fotografii si videoclipuri, precum si articole, a declarat compania intr-o postare de blog Joi.

Vezi mai mult aici: https://cnet.co/2QvduDA

 

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos prezinta noul fond de caritate de 2 miliarde de dolari


Fondul va ajuta nonprofiturile persoanelor fara locuinta si va crea o noua retea de institutii prescolare in comunitatile cu venituri mici.

Vrei sa afli mai mult? Citeste mai mult: https://cnet.co/2OkWxdl

Ai aflat stiri, noutati din IT si Tech, lucruri importante care au avut loc in aceasta saptamana, in acest domeniu. Citeste urmatoarele stiri saptamana viitoare, pe blog GlobeHosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.