5 lucruri vitale in alegerea unui serviciu Web Hosting

5 lucruri vitale in alegerea unui serviciu Web Hosting

Sa presupunem ca mica ta afacere ofera un produs sau serviciu cu adevarat special. Iar echipa ta de vanzari e un exemplu si sustine un marketing puternic si valoros care iti aduce clienti pe site. In ciuda tuturor acestor lucruri, fara un serviciu Web Hosting de incredere, care sa ofere o experienta online de vanzari foarte buna, vizitatorii tai se afla doar la un click distanta de site-ul concurentilor tai.

In 2018, vanzarile cu amanuntul la nivel mondial vor ajunge sa depaseasca 28 de trilioane de dolari. Asa ca e important ca afacerea ta sa aiba o strategie online puternica. Totul incepe cu un site care, in primul rand, functioneaza corect.

Cum alegi corect un serviciu Web Hosting?

Pentru asta va avea nevoie de o gazduire web stabila, care sa garanteze un timp de intrerupere foarte mic. Bineinteles, e important sa ofere o experienta placuta utilizatorilor. Chiar daca esti in punctul de a lansa un nou site sau sa modifici unul existent e important sa tii cont de 5 caracteristici vitale, atunci cand apelezi la un serviciu Web Hosting.

1. Backup

Nu poti avea parte de securitate fara solutii fiabile de backup. Daca site-ul tau e atacat, vei vrea sa te asiguri ca ai facut un back-up al continutului din site. Asigura-te ca detii o copie de rezerva usor accesibila, astfel incat sa poti prelua rapid functionarea site-ului tau.

backup-serviciu Web Hosting GlobeHosting

2. Securitate

Securitatea ar trebui sa fie primul lucru care iti vine in minte atunci cand cauti un serviciu Web Hosting. De ce? Pentru ca atacurile cibernetice sau malware pot afecta grav functionalitatea site-ului tau. Sau, mai rau, pot pune in pericol informatiile personale ale clientilor tai.

Atunci cand alegi un serviciu Web Hosting, cauta unul care foloseste tehnologia encriptiva intre utilizator si server. Asta va asigura criptarea si protectia comunicarii. In acelasi timp, ii va impiedica pe atacatorii cibernetici sa obtina date.

3. Foloseste Analytics

Cand cauti o gazda Web, afla totul despre analiza integrata pe care aceasta o ofera. Google Analytics te poate ajuta sa iti conduci strategia de marketing si de continut. De asemenea, ar trebui sa fie actualizata in timp real si sa fie usor accesibila.

Analytics serviciu Web Hosting GlobeHosting

4. Suport clienti

Online-ul nu doarme niciodata, la fel cum nu ar trebui sa o faca nici echipa serviciului tau de suport clienti. E important sa oferi suport permanent, mai ales daca detii o afacere cu vizitatori de pe intreg Globul. Alege o companie cu serviciu suport clienti disponibila sa iti raspunda oricand la intrebari, in limba pe care o vorbesti.

5. Scalabilitate

Daca speri ca site-ul tau sa aduca mai mult profit afacerii tale o sa alegi un serviciu Web Hosting care poate creste alaturi de tine. Nu unul care te va distruge in timp ce cresti. Intreaba un potential gazduitor care e timpul de Uptime garantat. Cu cat acesta e mai aproape de procentul 99.9, cu atat mai bine.

Incepe chiar azi si alege serviciile de gazduire oferite de GlobeHosting!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.