Masini de lux, domenii .auto de lux!

Masini de lux, domenii .auto de lux!

 

In 21 ianuarie 2016 s-au lansat trei extensii noi, destinate industriei auto: .AUTO,.CAR si.CARS. Am asistat in ultima vreme la multe lansari de extensii, incercand sa intuim care va fi impactul lor pentru piata din Romania, la noi contand mult pretul.

Teoretic, orice extensie lansata, e lansata pentru toata lumea. Ca sa vedeti cat de bine merge industria auto, va spun pretul recomandat de vanzare: 2800$/domeniu/an. Sau poate nu e semn de cat de bine merge industria, ci semn ca cei care administreaza aceste domenii nu le vor pentru publicul larg.

DOMENII .AUTO-GLOBEHOSTING

S-au vandut 240 domenii in prezent, toate la marii jucatori din industrie. Regulile ICANN fac sa fie simplu sa ieftinesti o extensie si greu sa ii cresti pretul. (asta e o informatie buna pentru cei care inchiriaza domenii anual, trendul e de scadere in timp)

Oricum, putem aprecia ideea lor de business. Lansezi ceva scump, destinat celor care si-o permit. Easy money. Nu prea merge la noi. Si apropo de noi, tiriac.auto e liber inca, daca il vreti!

Related Posts
Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.